CD Cobreloa

CD Cobreloa
Informații generale
Nume completClub de Deportes Cobreloa
PoreclăZorros del desierto
(Vulpile deșertului)
Mineros (Minerii)
Naranjas (Portocale)
[1]
Data fondării7 Ianuarie 1977
CuloriCOBRELOALOGO2.png 
StadionEstadio Zorros del Desierto
(12.346 de locuri)
PreședinteDuncan Araya
AntrenorRodrigo Meléndez[*]  Modificați la Wikidata
Prezență online
Site-ul oficial al clubului
Palmares
NaționalCampionat (8)
Cupa (1)
Echipament
Kit body Cobreloa2021.png
Kit body.svg
Kit right arm Cobreloa2021.png
Kit right arm.svg
Kit shorts Cobreloa2021.png
Kit shorts.svg
Kit socks long.svg
Acasă
Kit body Cobreloa2021a.png
Kit body.svg
Kit right arm Cobreloa2021a.png
Kit right arm.svg
Kit shorts Cobreloa2021a.png
Kit shorts.svg
Kit socks long.svg
Deplasare
Kit body Cobreloa2019bck.png
Kit body.svg
Kit right arm Cobreloa2019bck.png
Kit right arm.svg
Kit shorts Cobreloa2019bck.png
Kit shorts.svg
Kit socks long.svg
Alternativ
Modifică date / text Consultați documentația formatului

Club de Deportes Cobreloa, denumit în mod obișnuit Cobreloa, este un club de fotbal profesionist din Chile, cu sediul în Calama regiunea Antofagasta. În prezent echipa evoluează în a doua ligă chiliană.

Palmares

Chile Campionatul Național Chile Cupa Națională
  • Campionat - titluri (8) : [2]
    • Campioni : 1980, 1982, 1985, 1988, 1992, 2003 (Apertura), 2003 (Clasura), 2004 (Clasura).
    • Locul 2 : 1978, 1979, 1981, 1983, 1993, 2000, 2004 (Apertura), 2011 (Clasura)
  • Cupa - trofee (1) : [3]
    • Câștigători : 1986.
    • Finalistă : 1991, 1993, 1995

Referințe

  1. ^ „#231 – CD Cobreloa : los Naranjas” (în franceză). footnickname.wordpress.com. Accesat în . 
  2. ^ „Chile - Lista echipelor care au câștigat Campionatul Național”. rsssf.com. Accesat în . 
  3. ^ „Chile - Lista echipelor care au câștigat Cupa Națională”. rsssf.com. Accesat în . 

Legături externe

  • Huracan Naranja Arhivat în , la Wayback Machine.
  • Mundo Loíno